Rishikesh

Nu ar jag antligen i Rishikesh! Det ar verkligen superfint har, valdigt naturnara och avslappnat. Det ar bara grona skogar, berg och forstas Gangesfloden. Imorgon ska jag prova pa meditation och kanbske ocksa yoga, far beratta mer om det senare.

Tagresan hit gick valdigt bra. Det tog ca 4 timmar men jag hade luftkonditionering och en bok sa det gick valdigt fort. Nar jag val kom till Rishikesh traffade jag en trevlig tjej fran Nederlanderna som heter Jolanda. Hon var pa vag till ett hotell som heter Mamas Cottage sa jag foljde med dit. Det ar ett jattemysigt hotell en liten bit fran centrala Rishikesh, upp i bergen. Det ags av en gammal indiska tant, Mama, som kallar alla sina gaster sons and daughters. Jag trivs verkligen har an sa lange och kan forsta varfor det ar en helig plats for hinduerna.

Det blir tyvarr inga bilder idag heller! Internet cafeet som jag anvander mig av just nu ar superkasst och tydligen overbelastas natet om man laddar upp eller ner nagot. Jag ska dock forsoka hitta ett annat imorgon. Skype fungerar daremot bra sa om man vill far man jatte garna boka in en tid som det passar att skypa pa t.ex. via facebook.

Puss, aporna halsar!

Kommentarer
Postat av: Fadern

Vi vill ha bilder ! Mycket bilder !

2009-09-09 @ 13:03:19
Postat av: Oona

Gud va underbart det låter! Vill Också! Har inte skype ännu tyvärr :/ puss

2009-09-09 @ 15:58:11
Postat av: Anonym

Hej. jag hittade din blogg när jag sökte runt lite om Indien och rishikesh. Jag åker nämligen till indien om tre veckor. tänkte väl vara där i en månad kanske, i norra Indien då. sen vidare i Asien i ett halvår omkring. Täntke höra om de finns några absolut måsten :) och hur mycket du lagt ner på din resa. Hur mkt tror du man behöver på ett halvår, då hade jag tänkt leva väldigt simpelt.

jätte kul att läsa din blogg

/Malin-Simone

2010-10-09 @ 15:52:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0